Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta utilizatorilor. Continuand, sunteti de acord cu termenii si conditiile Dosha.ro. OK

Cum cumpar

COMANDA ONLINE

Trimiterea comenzilor catre operatorii nostri se face doar dupa ce datele de livrare/facturare au fost completate. In cazul in care sunteti logat, informatiile personale se completeaza automat. In cazul in care nu sunteti logat dar aveti utilizator creat pe www.carmineshoes.ro, trebuie doar sa va logati iar datele personale se vor completa automat cu cele salvate in contul de utilizator. Daca nu doriti sa va inregistrati ca si utilizator insa doriti sa comandati produsele din cos, este nevoie sa completati campurile formularului dupa care apasati butonul "Finalizeaza comanda".

CONFIRMARE COMANDA

In cazul in care consideram ca datele sunt reale si corecte, in cel mai scurt timp de la trimiterea comenzii, veti fi contactat pentru confirmarea acesteia. Comenzile se onoreaza in ordinea sosirii acestora. Ne rezervam dreptul de a nu opera comenzile care consideram ca au datele personale incomplete sau daca posibilul client nu a confirmat comanda.

Coletele se trimit doar dupa ce operatorii nostri confirma existenta tuturor produselor in stoc si doar dupa ce clientul confirma corectitudinea informatiilor despre adresa de livrare. Eventualele modificari la comanda plasata online se fac in urma discutiei telefonice.

COMANDA TELEFONIC

Consultantii si operatorii nostri va stau la dispozitie de luni pana vineri intre orele 10:00 - 18:00.