Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta utilizatorilor. Continuand, sunteti de acord cu termenii si conditiile Dosha.ro. OK

Neroli Jasmine - Betisoare Aromaveda - 30 buc

62.99 LEI

Betisoare parfumate, 100% naturale ayurvedice, combinand plante salbatice, uleiuri esentiale pure, rasina naturala si substante parfumate, pentru a crea aromele exotice ale vechiului Ceylon. Infuzeaza cu blandete spatiul, cu arome naturale captivante, pentru a calma si rasfata corpul, mintea si sufletul.

Ambalajul este ornat cu sigla inspirata de Curtea Roiala din Kandy, a vechiului Ceylon.

Confectionate si parfumate individual si manual, pentru a ne asigura ca proprietatile de calmare ale uleiurilor esentiale sunt pastrate in fiecare betisor. Fiecare betisor arde pana la 90 de minute.

Pastrati intr-un loc racoros, departe de razele soarelui. Pentru a pastra aroma, inchideti pachetul imediat dupa deschidere. Nu lasati betisoarele arzand, nesupravegheate. Pastrati departe de foc, copii sau animale.

* Fara testare pe animale
* Ingrediente din comunitatile locale
* 100% vegetarian

Ingrediente: Fuziuni parfumate de uleiuri esentiale de Neroli, Portocala, Bergamota si Iasomie cu parfumuri naturale.

Plasati in suportul de betisoare, departe de obiecte inflamabile, ardeti varful betisorului pentru cateva secunde si suflati flacara. Lasati ca betisoul sa arda si sa difuzeze parfumul.

Tridosha - potrivit pentru toate tipurile de dosha