Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta utilizatorilor. Continuand, sunteti de acord cu termenii si conditiile Dosha.ro. OK

Ceylon Elephant Spiced Sandalwoodd - Difuzor natural de camera - 50ml

143.99 LEI

Un difuzor de camera natural si decorativ, combinand ramurele uscate natural cu uleiuri esentiale pure si compusi de parfumuri naturale.

Aroma Spiced Sandalwood este o fuziune din uleiuri esentiale de Vetiver, Patchouli, Lemn de Santal si Scortisoara. Amestecul infuzeaza cu blandete si in mod continuu spatiul, cu puterea Aromaveda, pentru a calma, reimprospata si echilibra corpul, mintea si sufletul.

Elefantul Maiestuos este sub amenintarea disparitiei din cauza pierderii habitatului natural si a conflictului om-elefant din Sri Lanka. Cumparand acest produs ajutati la conservarea acestuia, donand 10% din pret catre initiativele de conservare a elefantilor Spa Ceylon.

* Fara parabeni
* Fara parafina
* Fara alcool
*100% Vegetarian
* Fara testare pe animale
* Sustin comertul comunitatii locale
* Recoltare sustenabila

Ingrediente: ramurele colorate natural cu uleiuri esentiale de Vetiver, Patchouli, Lemn de Santal, Scortisoara si compusi parfumati naturali

Desurubati inelul de la gatul sticlei si indepartati capacul din interior. Repuneti inelul de la gatul sticlei, introduceti ramurelele in sticla, puneti pe o suprafata dreapta si lasati sa difuzeze cu blandete aroma. Pentru reimprospatarea aromei scoateti ramurelele, intoarceti-le invers si reintroduceti-le in sticla. Parfumul dureaza pana la 4 saptamani.

Atentionari speciale:

* Tineti difuzorul departe de praf si mizerie
* Tineti difuzorul departe de razele soarelui
* Pastrati intr-un loc uscat si racoros
* Evitati contactul uleiului din aromatizor cu pielea
* Tineti departe de copii si animale
* Tineti departe de foc

Tridosha - potrivit pentru toate tipurile de dosha