Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta utilizatorilor. Continuand, sunteti de acord cu termenii si conditiile Dosha.ro. OK

Neroli Jasmine - Difuzor natural de camera - 50 ml

143.99 LEI

Un difuzor de camera natural si decorativ, combinand ramurele uscate natural cu uleiuri esentiale pure si compusi de parfumuri naturale.

Amestecul Neroli Jasmine este o fuziune dintre uleiurile esentaile de Neroli, Portocala, Bergamota si Iasomie. Amestecul infuzeaza cu blandete si in mod continuu spatiul, cu puterea Aromaveda, pentru un efect inaltator, de calmare si sanatate a corpului, mintii si sufletului.

Ambalajul este ornat cu motive florale, inspirate de arta traditionala din marile palate regale ale vechiului Regat al Ceylonului.

* Fara alcool
* Fara testare pe animale
* Sustin comunitatile locale

Ingrediente: ramurele cu uleiuri esentiale de Neroli, Bergamota, Portocala si compusi parfumati naturali

Desurubati inelul de la gatul sticlei si indepartati capacul din interior. Repuneti inelul de la gatul sticlei, introduceti ramurelele in sticla, puneti pe o suprafata dreapta si lasati sa difuzeze cu blandete aroma. Pentru reimprospatarea aromei scoateti ramurelele, intoarceti-le invers si reintroduceti-le in sticla. Parfumul dureaza pana la 4 saptamani.

Atentionari speciale:

* Tineti difuzorul departe de praf si mizerie
* Tineti difuzorul departe de razele soarelui
* Pastrati intr-un loc uscat si racoros
* Evitati contactul uleiului din aromatizor cu pielea
* Tineti departe de copii si animale
* Tineti departe de foc

Tridosha - potrivit pentru toate tipurile de dosha